Suomen Hormistokeskus Oy
 
  Valmissavupiiput Savukaasuimurit, takkaimurit Savu- ja ilmanvaihtohormien korjaus ja tiivistys Asiantuntemus tuo etumatkaa!


Suomen Hormistokeskus Oy

Hormistokeskus toimii yhteistyössä Euroopan johtavien savupiippualan yritysten kanssa. Euroopassa on valmispiipuista sekä savuhormien eri tavalla tehtävistä kunnostamisista yli 40 vuoden kokemukset. Myös Hormistokeskuksen johtoryhmällä on jo yli 20 vuoden kokemus ja tietotaito alalta Suomessa, joten voitte luottaa ammattitaitoomme ja osaamiseemme kaikissa savupiippuja koskevissa kysymyksissä.

Hormistokeskuksen toimitusjohtaja Jan Andersson toimii teknisen komitean TC166 Suomen valiokunnan jäsenenä ja on ollut mukana jo vuosia asiantuntijana savupiippuja ja hormeja koskevien ohjeiden, määräysten ja standardien valmistelutyössä.

Andersson on myös ollut mukana laatimassa mm. Suomen Rakentamismääräyskokoelmaa E 3 (pienet savuhormit), RIL -ohjetta (pienet savupiiput) sekä Rakennusteollisuuden (RT) julkaisemia SFS-savupiippustandardeja.

Hormistokeskuksen tuotteisiin kuuluvat korkealaatuiset, CE -merkityt terässavupiiput, harkkohormit, savukaasuimurit ja hormikunnostuksissa käytettävät suorat ja taipuisat teräsputket sekä tiivistysmassat.

Hormistokeskus tarjoaa myös kaikenlaisten savu- ja ilmanvaihtohormien kunnostukset, kartoitukset ja tutkimukset hormikamerakuvauksella. Uutuutena olemme ottaneet käyttöön sukitusmenetelmän, jolla vanhat hormit saadaan kunnostettua hormien kokoa pienentämättä. Näin hormissa säilyy hyvä veto myös kunnostuksen jälkeen.


Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme sivuillamme!


---------------------------------